Det disse 4 unge mennene gjorde med kvinner er noe av det mest sjokkerende du noen gang har lest!

I to år ble Illinois terrorisert…

En gruppe menn som var en del av en satanistisk kult var i gang med massedrap. Deres leder, en mann ved navn Robin Gecht, jobbet overraskende nok en gang for John Wayne Gacy, den kjente seriemorderen.

Men hvor John foretrakk unge gutter og menn som sine ofre, foretrakk Robin og hans «Ripper Crew» (også kjent som «the Chicago Rippers») unge kvinner. Politiet sier at «Ripper Crew» er ansvarlig for overgrep mot 18 kvinner mellom 1981 og 1982, men det antas at det er mange, mange flere.

 

I 1981 gikk 28 år gamle Lisa Sutton hjemover da hun ble kidnappet og kastet inn i en bil. Ti dager senere ble hun funnet død og lemlestet i «Villa Park». Hennes venstre bryst var skjært helt bort.

rippercrew1

 

Nesten et år gikk uten noen andre hendelser. Hendelsen med Lisa virket som et engangstilfelle.

rippercrew2

Så, 15. mai 1982, forsvant Lorraine Borowski. Kroppen hennes ble funnet 5 måneder senere, misshandlet på samme måte som med Lisa. Kroppene til flere andre kvinner ble deretter funnet. Hver eneste av dem manglet venstre bryst, som var blitt «Ripper Crew» sitt «varemerke».

 

Mirakuløst ble et offer ved navn Beverly Washington funnet med brystet kuttet av, men fortsatt i live.

rippercrew3

Som et resultat, ble fire unge menn identifisert som medlemmer av «Ripper Crew»: Robin Gecht, Edward Spreitzer og Kokoraleis brødrene, Andrew og Thomas.

 

Når avhørt, var det Thomas Kokoraleis som tilsto alt og navnga broren og vennene som deltakere og Robin som lederen.

rippercrew4

De fire ville kidnappe unge kvinner i bilen sin og ta dem til Robin Gechts «satanistiske kapell» på et lokalt motell. Der voldtok de og torturerte kvinnene. Noen ganger spiste de også kjøtt ifra dem.

 

Robin ville konkludere den satanistiske seremonien ved å lage merket på offeret. En skarp ståltråd ble brukt til å fjerne hennes venstre bryst.

rippercrew5

Han onanerte deretter på brystet og plasserte det i en merkelig boks som et trofe. Thomas sier at han engang så i boksen og så så mange som 15 avkappede bryster.

For å sammarbeide med myndighetene, fikk Thomas Kokoraleis en redusert straff og blir etter planen løslatt i 2017. Broren hans Andrew ble henrettet ved gift i 1999. Før dødsstraffen til Robin Gecht og Edward Spreitzer ble godkjent ble dødsstraff gjort ulovlig i staten og begge sitter nå inne for livet uten prøveløslatelse.