Da han så hva hva som dukket opp i dette bildet endret han livet sitt for alltid!

Du har sikkert sett mer enn nok av spøkelser dukke opp i forskjellige bilder, men visste du at de er ikke de eneste som kan dukke opp i bilder? Demoner har nemlig også vist seg å dukke opp fra tid til annen og har tydeligvis en bedre virkning enn spøkelser. Det er ihvertfall sant i Joe Martinez sitt tilfelle, som oppdaget en på sitt bilde for noen år siden.

Joe, som var ganske så involvert med narkotika på den tiden, var på et bryllups-jubileum til svogeren, sammen med kona si. Ingenting spesielt skjedde under feiringen og alt virket helt normalt, helt til de studerte et av bildene de fikk tatt sammen under jubileet…

 

Dette er bildet…Ser du noe uvanlig? Se rett over Joes skulder.

demon i bilde1

 

 

 

Hva ser det ut som for deg? Etter at Joe selv så bildet ble han overbevist om at «skapningen» var en demon, eller kanskje djevelen selv.

demon i bilde2

 

Etter å ha oppdaget denne demonen over skuldrene sine, ryddet han opp i livet sitt og sluttet med all narkotika. Joe sier han fortsatt bærer med seg bildet i lommeboken for å minne seg selv på personen han en gang var.

demon i bilde3

Kan det ha vært en demon? Kanskje det var lyset som spilte han et puss? I følge Joe selv så studerte flere paranormale eksperter bildet, uten å finne noe bevis på at det var tuklet med. Enda merkeligere er det at skapningen ikke dukket opp på noen andre bilder fra selskapet. Uansett, ekte eller ikke, så endret det Joe sitt liv mot det bedre.