Dukken de fant i en gate i Singapore og historien bak den er ikke for de lettskremte!

Selv om du ikke tror på det paranormale vil denne historien gi deg frysninger. På en travel gate i Singapore, kom de lokale folkene over en dukke som satt lent mot et tre. Det så ut som en antikk og den hadde bind foran øynene med en merkelig skrift på. Ingen i i nærheten sa den var deres. Etter å sjekket opp i dukkens bakgrunnshistorie og ordene skrevet på bindet, ble det klart at dette ikke var en gjenstand som hørte til gjenglemte saker.

 

Sånn ble dukken funnet. For seg selv, ved et tre.

singapordukke1

 

Øynene var dekket til…

singapordukke2

 

Hva som var bak bindet var enda mer creepy.

singapordukke3

I følge personen som postet bildene på nett: Dukken ble funnet ved en travel gate i Singapore. Det arabiske ordet på bindet betyr «bismillah» (Jeg tror det er en slags felle for å holde forbannelsen som finnes i dukken på innsiden av den. Andre spekulerer i om det er svart magi).

Historier fra Twitter sier følgende: Dukken er besatt og har flyttet seg rundt på egen hånd når eieren ikke var hjemme. Hun la bind foran øynene og forlot den langt borte så den ikke kunne forfølge hun tilbake.

Noen sier at dukken kan bli hørt snakke når den er alene i et rom og at hodet noen ganger har snudd seg i forskjellige retninger. Folk sier den snakker Malayisk og høres ut som en en voksen kvinne. Eieren fant ut at den eneste måten å bli kvitt den og være sikker på at den ikke returnerte var å dekke til øynene. Forbannelsen er sagt til å ha passert over til vedkommende som fant den og fjernet bindet foran øynene uvitende. Dukken har vært savnet siden den ble oppdaget. Samme dag som lokale folk fant dukken var det en mann som hang seg selv ved siden av et leilighetsbygg, noe som kan være tilfeldig, eller ikke…