FORSTÅ ONDSKAPEN – Dette er historiens verste seriemorder

Tommy Lynn Sells

Mannen heter Tommy Lynn Sells, og han skal visstnok ha drept sine ofre på en så kaldblodig og grufull måte at han topper Dr. Stones ondskapsliste.

Seriemorderen drepte både barn, kvinner og menn og torturerte sine ofre uten følelser. Dr. Stone beskriver hans måte å drepe på som den man bruker når man tråkker på kakerlakker – og i likhet med Bundy og Ridgway har han undersøkt Lynn Sells barndom i et forsøk på å finne en forklaring på hvorfor han ble en drapsmaskin.

Lynn Sells ble født i 1964. Hans mor skal ha forlatt han som liten baby, og han vokste opp hos sin tante. Som barn skal en nabo ha misbrukt ham seksuelt, og som 14-åring rømte han hjemmefra.

To år senere gjennomførte hans sitt første drap, og i tiden som fulgte skulle Lynn Sells få mange flere mord på samvittigheten. Den kaldblodige massemorderen skal ha reist på kryss og tvers over USA med et formål – å drepe.

Lynn Sells skal visstnok ha myrdet over 70 personer og han brukte ulike metoder for å avslutte forenes liv.

I TLC-programmet ser vi lende bilder fra et møte mellom Dr. Stone og Lynn Sells, og det psykopaten sier foran kamera er både sjokkerende og brutalt. Han viser ingen anger, og under intervjuet prøver han også og forklare hvorfor det er slik.

Hans siste ugjerninger var mot to jenter på tretten og ti år. Han kuttet halsen på dem begge og tiåringen overlevde, mens den andre døde av skadene.

Dr. Stone rangerer Lynn Sells på nivå 22 på sin skala – noe som gjør han til en av de mest grufulle massemorderne i historien.