5 virkelig skumle steder som viser at hjemsøking ikke bare skjer innendørs…

Frisk luft, grønt gress og rare energier som gjør at håret på nakken reiser seg. Det er livet! Det hjemsøkte utendørs-stedet. Den forferdelige lyden fra søppelspannet er bare et ekorn, sant? Ok, kanskje du har rett der du befinner deg, men du ville ikke vært like heldig disse stedene. Se de fem mest hjemsøkte utendørs stedene i verden.

 

1) Gettysburg slagmarken (Gettysburg, Pennsylvania) – Stedet hvor mellom 46 000 og 51 000 menn døde under borgerkrigen. Folk har rapportert å ha sett og hørt soldater som marsjerer og kononkuler som blir avfyrt.

hjemsøkt utendørs1

 

2) «Selvmordsskogen» (Aokigahara, Japan) – Lokalisert ved foten til Mt. Fujim. Mange turgåere har gått seg bort i denne tette skogen og som kallenavnet antyder så har det blitt et vanlig sted å ta livet sitt. Mystisk gråting og klaging har blitt hørt her.

hjemsøkt utendørs2

 

3) Skogsåpning (Hoia-Baciu, Romania) – En merkelig sirkelformet åpning, eller klarning i denne skogen hvor merkelige lys og stemmer kan bli hørt i følge rykter.hjemsøkt utendørs3

 

4) Bachelor’s skogskirkegård (Bremen Township, Illinois) – En gang et favoritt sted for familier å dra, men nå kjent for å ha fargerike lys, spøkelsesbiler og andre spøkelsesaktig ting til stede.

hjemsøkt utendørs4

 

 

5) «Dukkeøya» (Xochimilco, Mexico) – Når eieren av øya følte at stedet hans ble hjemsøkt av små jenter som hadde druknet på eiendommen hans, dekorerte han øya med dukker i forsøk på å berolige åndene.

hjemsøkt utendørs5

Er du en av dem som ikke tror på spøkelser? Hva med å da tilbringe en natt på en av disse stedene?