Denne mannen var så «heldig» å få med ekstra proteiner i sjokoladen sin. Ville du spist?

Ekstra proteiner er ofte en fin ting, men mannen som kjøpte denne er ikke helt fornøyd med kilden.

Etter å ha kjøpt seg en boks med Cliff Bars forventet han å spise dem som en nydelig og næringsrik on-the-go snack. En han ikke måtte dele med noe sånt som en indisk matmøll larve. Se den forstyrrende oppdagelsen nedenfor.

 

Jeg tror jeg hadde sagt nei til ekstra protein i dette tilfellet, jeg også.

møll larve1

 

Det som sannsynligvis er en indisk matmøll larve og noen egg. Mmmm….

møll larve2

 

En kokong!

møll larve3

 

Flere kokonger!

møll larve4

 

I tilfelle du lurte, så var denne boksen godt innenfor «best før» datoen da den ble kjøpt, tidligere denne måneden.

møll larve5

 

Lukket pakning uten noen hull…ihvertfall ingen synlige.

møll larve6

Jeg bryr meg ikke om pakken er verdt et år med proteiner, hold disse barene unna meg! Disse larvene er ikke farlige for mennesker å spise, men hvilken rolle spiller det? Hvem kan spise noe sånt? Om du kan, er jeg sikker på at du får kjøpt de billig av vedkommende.