Advarsel: denne videoen av en besatt dukke har skadet over 80 mennesker!

Dukker er uten tvil veldig ekle. Det er en historie som har blitt gjenfortalt i mange former og fasinerer mange: Far og mor tar med seg en dokke hjem til sitt barn som gave. Dukken våkner til liv og terroriserer familien – kanskje alles verste mareritt.

Men det er de hjemsøkte dukkene som skremmer oss mest. Og i virkeligheten har det dukket opp flere dukker som eierne påstår er besatte av onde krefter. Som Peggy……

 

Peggy sies å være besatt av sjelen til et Holocaust offer

Peggy

 

Peggys tidligere eier var overbevist om at hennes mange sykdommer kom fra dukken og ga den bort til den paranormale etterforskeren Jayne Harris.

Peggy2

 

Harris har en organisasjon som heter ‘Haunted Dolls’ og spesialiserer seg i besatte gjenstander.

Peggy3

 

Etter at Harris la ut bilder av Peggy på sin facebook side begynte leserne å rapportere at de hadde merket temperatur forskjeller i rommet og smerter i hodet.

Peggy4

 

 80 mennesker har sagt at de opplevde kvalme og hodepine, pluss at et menneske hadde et hjerteinfarkt da de så denne videoen.

Harris sier hun har ingen planer om å fjerne sjelen som følger den besatte dukken, istedenfor vil hun forsette å studere dukken akkurat som den er.

For min del vil jeg aldri kjøpe en dukke hverken til meg selv eller andre. Er best å være på den sikre siden. Og du? Kjenner du hodepinen krype innpå?